Bedrijfswagen onderhoud in Den Helder

Kosten efficiënt ondernemen is meer dan ooit een must.
Het is voor MultiGarage een grote uitdaging om maatwerk en een zo compleet mogelijk dienstenpakket te leveren aan bedrijven. MultiGarage heeft diverse wagenparken van soms meer dan 50 auto's in onderhoud. Dit vereist flexibel werken, goede communicatie en beschikking over voldoende vakkennis. Alles onder één dak, dat is voor de ondernemer overzichtelijk en werkt kostenbesparend. Bij meerdere bedrijfsauto's en aanhangwagens hanteren wij speciale tarieven. MultiGarage streeft naar zo weinig mogelijk garagebezoeken, door de APK-keuring met de onderhoudsbeurt te combineren, maar ook het onderhoud aan te passen aan de belasting van het voertuig. Dat is in de regel één garagebezoek per jaar.

Naast het onderhoud doet MultiGarage ook aanpassingen en inbouw van:

  • Track & Trace
  • Bedrijfsauto interieur en omvormers
  • Leveren en monteren van King Ping dakrekken
  • Laswerk
  • Verkoop en verhuur van bedrijfsauto's
  • Verkoop & verhuur van aanhangwagens
  • Verkoop & montage van Side en Bullbars
  • Aanpassingen
  • Verkoop & montage van trekhaken

Kleine beurt

Bij een klein onderhoud worden alle vitale delen zoals banden, uitlaat, accu, schokdempers en remmen van de auto nauwkeurig onderzocht. De lampen worden afgesteld, vloeistoffen bijgevuld en de olie en het oliefilter worden ververst / vervangen.
Afhankelijk van het type en de leeftijd van uw auto, de kilometerstand en het aantal kilometers dat u jaarlijks rijdt, adviseren onze specialisten u graag over het juiste onderhoud aan uw auto. Mocht blijken dat er (aan slijtage onderhevige) onderdelen vervangen moeten worden aan uw auto, dan kan MultiGarage u hiermee vrijblijvend en direct van dienst zijn. U ontvangt altijd een prijsopgaaf vooraf.

Grote beurt

Goed en regelmatig onderhoud aan uw auto is van cruciaal belang. Hiermee worden onaangename en dure verrassingen op het verkeerde moment voorkomen. Bij een grote onderhoudsbeurt worden diverse delen in, onder en om de auto en onder de motorkap nauwkeurig gecontroleerd en indien noodzakelijk vervangen. Bij de grote onderhoudsbeurt krijgt u van ons een gratis APK- keuring. De onderhoudsspecialisten van MultiGarage zijn door geavanceerde technische programma's, apparatuur en opleidingen in staat voor ieder merk en model auto's op de juiste kilometerstand, het benodigde onderhoud volgens het onderhoudsboekje uit te voeren. Hierbij wordt alleen gebruik gemaakt van producten die voldoen aan de fabrieksspecificaties.
Mocht blijken dat er (aan slijtage onderhevige) onderdelen vervangen moeten worden aan uw auto, dan kan MultiGarage u hiermee vrijblijvend en direct van dienst zijn. U ontvangt altijd een prijsopgaaf vooraf.
Elke onderhoudsbeurt bij MultiGarage heeft een eigen tarief. Vraag naar de juiste prijs bij MultiGarage.