Caravan onderhoud in Den helder

U kunt nu ook uw caravan laten onderhouden in Den Helder. Bij MultiGarage kunnen wij uw caravan voorzien van een jaarlijkse onderhoudsbeurt zodat u veilig en met een gerust hart op vakantie kunt gaan. Goed onderhoud van uw caravan verhoogt de levensduur en is belangrijk voor uw veiligheid op de weg.
Veilig op vakantie, reserveer tijdig een caravan onderhoudsbeurt.De onderhoudsbeurt voor caravans:


1. Chassis

Uitgebreide controle en smeren van oplooprem en koppeling - balanceren van de wielen - stabilisatorkoppeling - reservewiel/houder- neuswiel - uitdraaisteunen - asvering - schokdempers - terugrijautomaat - remkabels - parkeerrem controle en afstellen van schokdemper oplooprem - breekkabel - stofhoes en schuifstuk - boutverbindingen chassis en opbouw – wielbevestiging en wiellagers.

2. Opbouw
Controle van rangeergrepen - wettelijk verplichte voorzieningen als reflectoren, kentekenplaat, e.d. optische controle van verborgen gebreken en/of schade aan de opbouw.

3. Electrische installatie
Uitgebreide controle van de gehele 12V en 220V installatie inclusief buitenverlichting en verbindingen en voorzieningen met het trekkende voertuig.

4. Gasinstallatie
Uitgebreide controle en duurtest van de gehele gasinstallatie, van gasfles tot alle gebruikers.

5. Vochtmeting
Beperkte vochtmeting aan de kritieke punten van de caravanopbouw.

6. Banden
Uitgebreide controle van de banden (inclusief reservewiel). Gerapporteerd wordt de bandenspanning - profieldiepte - leeftijd – draagvermogen en snelheid.

Nadat de caravan op deze punten is gecontroleerd, ontvangt u een rapport van de onderhousbeurt.