Schadereparatie

Wij hebben de kennis en bevoegdheid in huis om uw auto met schade te repareren. Handig om te weten, als u met een schadegeval bij uw verzekeringsmaatschappij moet aankloppen.

U hoeft dan niet naar een onbekend autobedrijf, maar kunt gewoon aangeven dat u uitstekend bij ons terecht kunt. Wij kunnen uw auto namelijk in bijna alle gevallen tegen dezelfde voorwaarden en condities repareren als een voor u onbekend schadeherstelbedrijf.

Neem daarom in het geval van schade altijd even contact met ons op.


Glasservice bij MultiGarage

Schade aan uw autoruit is erg vervelend. Het is van het grootste belang dat de schade snel wordt verholpen. Sterren of scheurtjes zijn gemakkelijk te repareren, maar als dit niet op tijd gebeurt kan een kleine schade doorscheuren tot een onherstelbare breuk. Ook op het gebied van autoruitservice kan MultiGarage u van dienst zijn.

Voor de klanten zijn de voordelen glashelder. Een auto die voor een onderhoudsbeurt binnenkomt, kan ook meteen een behandeling voor de ruiten krijgen.Reparatie

U heeft een gaatje, een ster of scheurtje in uw voorruit? Dit kan makkelijk leiden tot een onherstelbare breuk. Zeker bij wisselende temperaturen. Sterren of scheurtjes in uw voorruit zijn gemakkelijk te repareren. Met de speciale hars-injectiemethode verdwijnen deze boosdoeners. U wordt zo snel mogelijk geholpen. .