Over ons


MultiGarage is sinds 2006 een vertrouwd adres in Den Helder voor alle werkzaamheden aan uw auto. Wij zijn een echt familiebedrijf (vader, moeder, zoons en hun jeugdvrienden!) en wij geven dan ook veel om de band met onze klanten. Wij kunnen met trots zeggen dat het grootste deel van onze klanten al jaren bij ons komt en dat wij eigenlijk nooit reclame hoeven te maken.

 

Dit bedrijf is ooit begonnen uit een grote passie voor auto's. Vooral van klassiekers en youngtimers gaat ons hart sneller kloppen. Hiervoor zijn wij een apart bedrijf begonnen, namelijk MultiClassics. Neem daar ook eens een kijkje!

 

Toch hoeft uw auto geen klassieker te zijn om een liefdevolle behandeling te krijgen. Als RDW-erkend autobedrijf werken wij met hoogopgeleid personeel aan alle merken auto's. Wij beschikken over moderne (uitlees)apparatuur en gebruiken altijd onderdelen van hoge kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor onderhoud, reparaties, apk, banden, schadegevallen en nog veel meer. Ook voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto bent u hier aan het juiste adres. Bij MultiGarage staan wij voor:

 

  • Persoonlijke aandacht
  • Uitstekende kwaliteit
  • Snel geholpen
  • Een schone werkomgeving

 

Wij vinden het vooral belangrijk dat iedereen persoonlijk behandeld wordt. Hierom overleggen wij altijd eerst met u over wat er moet gebeuren en wat dit gaat kosten. U zult bij ons nooit verrast worden met onverwachts gemaakte kosten. Wij laten u ook graag zien waarom wij iets vervangen of repareren. Hiervoor maken wij vaak een foto of een filmpje van het probleem, of laten wij u persoonlijk zien wat er mis is.

 

 

Omdat wij werken met een klein en hecht team is onze planning heel flexibel. Dit geeft ons de mogelijkheid om uw auto vaak al snel in te plannen. Waar u bij veel garages pas over één of twee maanden terecht kunt, helpen wij u al veel sneller.

 

Neem telefonisch of via de mail contact met ons op om snel een afspraak te maken:

 

MultiGarage

 

Drs. F. Bijlweg 63 B

Den Helder 1784 MC

Nederland

 

+31 6 42396141

info@multigarage.nl

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.